دهم رمضان سالروز وفات بانوی كرامت و احسان حضرت خدیجه كبری (س) بر همه مسلمانان جهان تسلیت باد

دهم رمضان سالروز وفات بانوی مهر و عطوفت حضرت خدیجه كبری (س) بر همه مسلمانان جهان تسلیت باد

1398/02/25
|
08:48
|

حضرت خدیجه (س) پانزده سال پیش از عام الفیل در مكه و در خانواده ای بزرگ وسرشناس به دنیا آمد. در دوران جوانی با تشكیل كاروان های تجاری به كسب درآمد پرداخت. درخشان ترین صحنه زندگی او پیش از بعثت رسول خدا(ص) مربوط به زمانی است كه با وجود مكنت و ثروت، هرگز در جامعه آن روزگار، خود را به دست امواج سهمگین جاهلیت نسپرد و به درجه ای از كمال و پاكی رسید كه به «طاهره» ملقب گشت.
حضرت خدیجه(س) در ابعاد گوناگون انسانی، شخصیتی والا و ارزشمند داشت. او از چنان شخصیت ممتازی برخوردار بود كه پیامبر(ص) او را به همسری پذیرفت و با توجه به ویژگی های ارزشمند او بود كه پس از رحلت او همواره یادش را در خاطره داشت.
حضرت خدیجه (س) در 24 سال زندگی مشترك با پیامبر گرامی اسلام (ص)، خدمات بسیاری برای آن بزرگوار و دین اسلام انجام داد. حضرت خدیجه كبری (س) پس از ازدواج با پیامبر، دارایی اش را به ایشان بخشید تا آن را هرگونه می خواهد درراه اسلام صرف كند. رسول گرامی اسلام(ص) در این زمینه می فرماید: «هیچ ثروتی به اندازه ثروت خدیجه علیهاالسلام برای من سودمند نبود.»
حضرت خدیجه (س) ، این بانوی بزرگوار نه تنها از عمق جان به رسالت پیامبر ایمان آورد، بلكه او را در برابر سختی ها و تكذیب مشركان و بدخواهان یاری داد. حضرت خدیجه (س) در سن 65 سالگی در ماه رمضان سال دهم بعثت در خارج از شعب ابوطالب جان به جان آفرین تسلیم كرد. پیغمبر خدا (ص)حضرت خدیجه كبری (س) را غسل داد، حنوط كرد و با همان پارچه ای كه جبرئیل از طرف خداوند عزوجل برای خدیجه (س) آورده بود، كفن كرد. رسول خدا (ص) شخصا درون قبر رفت، سپس خدیجه (س) را در خاك نهاد و آنگاه سنگ لحد را در جای خویش استوار ساخت. او بر خدیجه (س) اشك می ریخت، دعا می كرد و برایش آمرزش می طلبید.
سالروز وفات مادرگرانقدر حضرت زهرا(س) و بانوی آب و آیینه! حضرت خدیجه (س) بر همه مسلمانان جهان تسلیت باد .

دسترسی سریع