سیزدهم فروردین سالروز وفات حضرت زینب كبری (س) را به مسلمانان جهان تسلیت میگوییم
حضرت زینب كبرى (س) روز پنجم جمادى الاول سال 5 یا 6 هجرت در مدینه چشم به جهان گشود و در 15 رجب سال 63 هجری قمری از دنیا رفت. بانوی قهرمانی كه پس از شهادت حضرت امام حسین (ع)، ادامه ی نهضت عاشورا را به دوش كشید و پرچمدار این قیام بود.
حضرت زینب (س) هنگامی كه به سال های تشكیل زندگی نزدیك شد، از این امر پسندیده الهی سرباز نزد؛ امّا در ازدواج با پسر عموی خویش شرطی بسیار نیكو قرار داد: اینكه هرگز و در هیچ لحظه ای از برادرش اباعبد الله (ع) جدا نشود. حضرت زینب (س) نیز در واقعه كربلا، دوشادوش حضرت امام حسین (ع) حضور داشت و پس از شهادت او نیز پیام قیامش را به گوش تمام جهانیان ابلاغ كرد..
شگفت نیست اگر كسی كه در خانه وحی و امامت بزرگ شده، اینچنین بلند آوازه و سر افراز بر بلندی تاریخ بایستد. شگفت نیست كه حضرت زینب كبری (سلام الله علیها) فریاد افشاگرانه جاوید هستی است؛ كسی كه درمحفل خاندان آل عبا، چشم به دنیا گشوده و بر زانوان پیغمبر، كودكی اش را سپری كرده؛ كسی كه در سایه نفس های امیر مومنان و بانوی جهان نفس كشیده است حضرت زینبب(س) كه استوره بی شباهت صبر و پایداری و استقامت است. ودر مقام الگو و مقتدای تمام حاضرین صحنه عاشورا قرارداشت به همین دلیل هرگز لحظه های زیر بار غم و ماتم قامت خم نكرد و آزادگی و غرور و حیا و عفت خویش را از یاد نبرد. او بهترینم نمونه برای زنان آزاده و خدا جوی روزگار است.
پیام عاشورا كه توسط حضرت زینب به تمام زنان روزگار ابلاغ می شود، شناخت رسالت سیاسی و پشتیبانی از مبارزه شهیدان،تلاش اجتماعی همراه با عفاف و پاكدامنی و شهید پروری و تربیت نسلی شهادت طلب است.
سالروز وفات كریمه اهل بیت ومظهرمهربانی وعطوفت حضرت زینب كبری (س) را به مسلمانان جهان تسلیت می گوییم.