گل یا پوچ پنج شنبه ها از ساعت 14:30 به مدت 30 دقیقه

رابطه ی لبنیات و پارکینسون

آیا خوردن لبنیات و بیماری پارکینسون به هم ارتباطی دارن؟

1396/04/17
|
10:53

لبنیات یکی از مهم ترین مواد غذایی بشمار میره
به نظرتون خوردن لبنیات کم چرب میتوانه باعث ابتلا به پارکینسون بشه؟
طبق تحقیقات موسسه ی نورولوژی آمریکا ، خوردن حداقل سه واحد لبینات کم چرب در طول روز میتونه احتمال ابتلا به پارکینسون رو بالا ببره.
در این مطالعه، محققان داده های مربوط به عادات مصرف لبنیات و میزان ابتلا به پارکینسون رو در حدود 130 هزار مرد و زن مورد بررسی قرار دادن .
آن ها دریافتن کسانی که حداقل سه وعده لبنیات کم چرب در طول روز میخورن ، 34 درصد بیشتر از افرادی که روزانه یکبار از این محصولات مصرف می کنن ، در معرض ابتلا به پارکینسون قرار دارن.
دلیل این موضوع هنوز دقیق مشخص نیست اما شاید میزان پروتئین موجود در شیر و دیگر محصولات لبنی بر کاهش ریسک ابتلا به پارکینسون تاثیر گذار باشه.

دسترسی سریع
گل یا پوچ